Piept de porc fiert in zeama de varza

de Valclaudia in Porc, 4 Ian 2015 | 1590 vizualizari

 

Nelipsit de pe masa noastra de sarbatori....

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata piept de porc (cca 800 gr. a avut bucata mea)
  • 1,5 l zeama de varza
  • 1 lingurita mix boabe de piper
  • boia dulce sau iute
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de porc fiert in zeama de varza:

Pieptul de porc se spala in apa rece, se taie bucati dupa preferinta (eu l-am taiat doar in doua) si se pune la fiert in zeama de varza la foc mic.

Adaugam amestecul de boabe de piper si 1/2 lingurita boia de ardei dulce, apoi lasam sa fiarba pieptul pana patrunde furculita usor in carne.

Scoatem bucatile de piept fiert pe o farfurie, presaram boia dulce sau iute (in functie de gust), lasam pana se raceste complet si servim.

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Piept de porc fiert in zeama de varza 360734
retete culinare - Piept de porc fiert in zeama de varza 360735
retete culinare - Piept de porc fiert in zeama de varza 360736
retete culinare - Piept de porc fiert in zeama de varza 360737
retete culinare - Piept de porc fiert in zeama de varza 360738
retete culinare - Piept de porc fiert in zeama de varza 360739

COMENTARII (15)

Bya Ralu 1

04.01.2015, 16:47

Teo 1

06.01.2015, 18:48

Si eu folosesc acesta reteta si mi se pare de senzatie!

mihaelar63 1

01.02.2015, 22:45

Bun de tot .!!! Delicios

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21