Piept de pui acoperit la cuptor

de ela in Mancaruri cu carne, 14 Ian 2010 | 4934 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg piept de pui dezosat,
  • 2 conserve ciuperci,
  • 200gr branza dulce de vaca,
  • 150gr margarina,
  • 2 linguri pesmet,
  • 5 linguri smantana.
  • 1capatana usturoi,
  • patrunjel,
  • sare,
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui acoperit la cuptor:

Tai carnea felii,subtiri,bati ca pt snitele,le sarezi le piperezi,le treci prin margarina topita si le asezi intr-un vas termorezistent,uns cu margarina si tapetat cu pesmet.Ciupercile maruntite la amesteci cu margarina ramasa,apoi lle pui peste carne.Freci branza dulce cu pesmetul,smantana si usturoiul pisat,condimentezi dupa gust si pui peste ciuperci.Presari patrunjel tocat si dai la cuptor 30-40min.Serviti cu cartofi copti sau piure

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui acoperit la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute in sos de rosii, o reteta gustoasa si rapida

de laura_n 7

ieri la 20:19

Snitel pane din piept de pui cu parmeza

de Caty 2

ieri la 14:16

Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar

ieri la 12:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Rulouri de pui cu sos de ciuperci