Piept de pui cu bambus

de - TABITA - in Pui, 11 Apr 2013 | 2373 vizualizari

 

Imi place mult aceasta mancare, este gustoasa si consistenta.

 

INGREDIENTE

  • 200 g bucatele piept de pui
  • 100 g bambus (lame din borcan)
  • 1 cana cu supa sau apa+vegeta
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ardei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu bambus:

Se soteaza carnea pana se rumeneste putin.

Se scoate carnea si se adauga usturoiul tocat, ardeiul taiat fideluta si bambusul, se calesc pana se inmoaie putin.

Se adauga carnea si se  adauga supa sau apa + vegeta calda.

Se fierbe pana scade apa.

Se poate adauga putin sos pentru legume.

Se serveste ca garnitura la orez sau simplu.

 

 

TIPS-URI

1

Se pot adauga si alte legume sau sosuri dupa gust.

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Piept de pui cu bambus 218460
retete culinare - Piept de pui cu bambus 218461
retete culinare - Piept de pui cu bambus 218462
retete culinare - Piept de pui cu bambus 218463
retete culinare - Piept de pui cu bambus 218464
retete culinare - Piept de pui cu bambus 218465
retete culinare - Piept de pui cu bambus 218466

COMENTARII (28)

- TABITA - 1

11.04.2013, 23:29

Rocsi

loredanaaa 1

11.04.2013, 23:41

- TABITA - 1

12.04.2013, 00:27

loredanaaa

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21