Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Taiem pieptul de pui bucatele si il condimentam cu sare,piper si boia.
Punem la incins uleiul de masline si adaugam pieptul de pui pana se rumeneste ,se adauga o cana cu apa si lasam sa fiarba la foc mic.
Separat calim ceapa taiata julien pana cand se rumeneste apoi adaugam ciupercile.
Lasam la foc iute 2-3 minute dupa care adaugam vinul si le fierbem inca 10-15 minute.Sosul obtinut de adauaga peste pieptul de pui impreuna cu o lingura de sos de rosii si le fierbem impreuna inca 10 minute.
Adaugam smantana si il mai lasam sa mai de un clocot. in caz ca e nevoie mai adaugam sare si piper.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult