Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Daca aveti ghebe la congelator sau la sare si nu mai stiti ce sa mai gatiti cu ele...m-am gandit sa va prezint aceasta reteta de post .Nu stiu daca cineva a incercat sa faca....dar mie imi plac la nebunie. ..crocante si aurii.De obicei le faceam cu oua....dar neavnd oua, si deja am dezghetat ghebele, a trebuit sa le fac....au iesit foarte gustoase.Sper sa va placa.
Ghebele decongelare le stoarce bine si le dam pe robot sau mașină de tocat.
Curatam, spalam si dam pe robot si cartofii.Sau pe razatoarea mare.
Punem toate ingredientele intr-un bol, pisam usturoiul, potrim de de sare si piper si amestecam bine.
Punem ulei la încins dupa care facem piftelutele si lasam sa se prajeasca bine pe ambele părți, la foc potrivit pana devin aurii.Le scoate pe servetele.
Serviti calde sau reci cu mustar.
Pofta buna!!!
1
Daca vreti sa puneti si oua, va trebui sa adaugati si faina.
2
Puteti inlocui faina cu malai sau pesmet.
3
Se pot folosi si alt tip de ciuperci.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult