Piure de cartofi in doua culori

de Sylvia in Aperitive / Garnituri, 22 Apr 2014 | 17218 vizualizari

COMENTARII (41)

Sylvia 1

22.04.2014, 18:46

acu' sincera sa fiu poza putea sa fie si mai buna )

Bunica 1

22.04.2014, 18:49

Frumos si gustos! Multumesc Sylvia ca ne impartasesti din experienta ta de chef!

Alexandra Burz 1

22.04.2014, 18:51

Ce onoare sa ne incanti cu preparatele tale

Merisor 1

22.04.2014, 18:54

Wow, ce fain!

cristeena20 1

22.04.2014, 18:57

ce de efect este!!!!foarte frumos!!

Sylvia 1

22.04.2014, 19:00

este simplu si frumos

Lia_ 1

22.04.2014, 19:01

si daca n-ar fi bune, tot as face macar pentru aspectul uluitor de culoari complementare. la o masa festiva, iti dai seama ca-i voi face praf pe musafiri? )) numai ca sunt greu de gasit morcovii astia la noi

Sylvia 1

22.04.2014, 19:01

in ultima poza apare impreuan cu un pui caramelizat la cuptor care a fost impanat cu unt si verdeturi sub piele e o reteta bestiala dar aia e alta poveste

Pushaa 1

22.04.2014, 19:07

simonacallas 1

22.04.2014, 19:08

Constelatialeu 1

22.04.2014, 19:11

Iote si flacaruia violenta unde s-a mutat....

mihaelar63 1

22.04.2014, 19:15

Deosebit efect Intr-un an am avut semanat si eu morcovi violet. Am gasit seminte unguresti . Doar ca gustul m-a dezamagit , nu erau asa dulci

Sylvia 1

22.04.2014, 19:16

Cleme ) fara violenta ! fara violenta

Sylvia 1

22.04.2014, 19:17

Mihaela sa stii ca eu am lucrat in diverse forme cartofii violet si ai dreptate nu sunt cei mai gustosi din lume dar dac sunt asezonati bine is combinati dau rezultate frumoase, eu ma mai facut cipsuri din iei pt decor, supe, i-am folosit pe post de liant in a etaje legume, o multime de faze

MotanLaOale 1

22.04.2014, 19:30

frumos

Satisfyyourcravings 1

22.04.2014, 19:33

Am incercat si eu cartofi mov, dar mi se pare ca gustul nu e acelasi precum al celor obisnuiti. Prezentarea e de exceptie!

simona72 1

22.04.2014, 19:34

Nu am vazut, nu am mancat, nu am auzit vreodata arata minunat!

Ligia Bxl 1

22.04.2014, 19:58

o vaiii am crezut ca sunt mufins frumoasa culoare,nu am incercat cartofii violet

Panacris 1

22.04.2014, 20:06

tanyapatap 1

22.04.2014, 20:07

Panacris 1

22.04.2014, 20:10

Pot să-ți dau un pont, cel mai bun piure se obține din cartofii copți în coajă, la cuptor sau jar, restul procedeului e la felÎntradevăr se pierde mai mult timp și energie, dar rezultatul e excepțional Cartofi mov,am văzut la supermarket-uri, dar sincer nu am avut curiozitatea de a proba Acum nu o să mai ratez ocazia Mulțumim pentru tips-urile tale

Bya Ralu 1

22.04.2014, 20:18

excelent

Mitinita 1

22.04.2014, 21:13

chipsurile din cartofi mov sunt preferatele mele,chit ca n-am mai mancat de multi ani,deci cam imi inchipui ce gust are pireul

Rocsi 1

22.04.2014, 21:35

Ce aspectos..

Dea_Dea 1

22.04.2014, 23:17

Minunat!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Piure de cartofi cu tulpina de telina