Pizette cu sunca,salam si legume

de Pasiune pentru bucatarie in Pizza, 3 Mai 2011 | 6272 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  Aluat:
  •  200 g faina
  •  125 g apa calduta
  •  1 lingura ulei
  •  1 lingurita zahar
  •   1/2 lingurita sare
  •   5 g drojdie uscata
  •  Topping:
  • 4 felii sunca
  • 4 felii salam
  • 50 g masline
  • 3 ciuperci
  • 1 fir ceapa verde
  • 2 liguri sos de rosii
  • 75 g cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizette cu sunca,salam si legume:

Intr-un castron adanc se pune faina amestecata cu zaharul,drojdia si sarea,in mijloc se face o adancitura si se pune apa caldutasi uleiul.Se framanta un aluat neted,se adauga chimenul.Se acopera aluatul cu un prosop de bucatarie si se lasa la dospit,la loc cald,45 minute.Aluatul se intinde pe masa infainata si se decupeaza cerculete de dimensiunea dorita.

Cerculetele se ung cu sos de rosii si se presara oregano.Peste sos se pun legumele tocate,apoi o fasie de sunca rulata,in mijloc,si pe margini salam tocat. Se acopera cu cascaval.Pizettele se pun intr-o tava unsa cu ulei pentru aprox 15 minute.

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

Pizette cu sunca,salam si legume-0
Pizette cu sunca,salam si legume-1
Pizette cu sunca,salam si legume-2
Pizette cu sunca,salam si legume-3
Pizette cu sunca,salam si legume-4
Pizette cu sunca,salam si legume-5
Pizette cu sunca,salam si legume-6
Pizette cu sunca,salam si legume-7

COMENTARII (22)

adry88 1

04.05.2011, 17:23

arata bn

Pur_si_simplu_papa_bun 1

04.05.2011, 19:40

Imi face pofta!!!

babi5 1

14.12.2014, 16:53

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41