Pizza cu blat de conopida

de rodicamaria in Pizza, 9 Mar 2013 | 7140 vizualizari

 

Sunt fan conopida si brocoli.Cand am vazut o reteta de pizza cu crusta de conopida pe un site australian,am zis ca trebuie sa fac si eu ceva asemanator,dar dupa gustul meu.

 

INGREDIENTE

  • Pt.blat :
  • 600 g conopida(dupa ce am curatat frunzele si cotorul,doar buchetelele)
  • 150 g cascaval dat pe razatoarea mare
  • 2 oua
  • piper
  • Pt.pus deasupra:
  • 1 borcan ciuperci in sos rosii(Bonduelle-de la Profi)
  • 1 buc.polonez de pui
  • 7-8 masline taiate cubulete
  • 50-75 g cascaval dat pe razatoarea mare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu blat de conopida:

Conopida se fierbe in apa cu sare,se strecoara si lasa la racit.Se face piure cu furculita si se amesteca cu ouale batute si cu cascavalul.Se potriveste gustul de sare si piper.

Se unge o tava antiaderenta cu ulei si se toarna compozitia in strat cam de 1-1.5 cm. Se da la cuptorul incins in prealabil pt.30 min sau pana cand prinde culoare aurie.

Se scoate tava cu blatul din cuptor si se lasa la racit.

Intre timp, polonezul se taie feliute, se toaca marunt maslinele.Ciupercile se pun intr-o strecuratoare de plastic ,pt. a se separa de sos.

Cand blatul s-a racit,intindem peste el sosul de la ciuperci.Apoi aranjam feliile de polonez,ciupercile si maslinele.Presaram cascavalul ras si mai dam la cuptor pana se topeste cascavalul si devine usor auriu.

Lasam sa se racoreasca si portionam.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu blat de conopida" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4847 puncte

oanapl

1550 puncte

mihaelar63

1439 puncte

madi_marin

1092 puncte

Rocsi

749 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizza regala