Pizza cu porumb si carnati de casa

de -Miti- in Pizza, 4 Mai 2011 | 4886 vizualizari

 

Eu fac aluatul si il pun la frigider...cum s-a incalzit si stam mai mult pe afara,iau cate o bucata cand intram in casa si facem repede o pizza. Cantitatile sunt ptr 1 kg de faina,imi ajung cam de 4 pizze de acolo.

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat:  
  • 1 kg de faina
  • 1 cub de 25 de grame de drojdie
  • 1 lingurita de miere
  • 600 ml de apa calduta
  •   Pentru pizza:  
  • 3 linguri de pasta de tomate
  • 1 lingura de ulei de masline extra virgin
  • usturoi pudra
  • oregano,busuioc,cimbru,rozmarin - toate uscate - se pune dupa gust
  • sare,piper
  • porumb congelat
  • 1 carnat afumat de casa
  • cascaval ras

 

Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu porumb si carnati de casa:

Am framantat aluatul la robot.

L-am lasat putin sa creasca si l-am pus la frigider.

Sa fie intr-un bol destul de inalt ca mai creste aluatul,al meu nu a fost asa de inalt si tot ii dadeam pumni ca sa se mai reduca din volum.

Se ia o cantitate de aluat si se intinde in tava.

Se amesteca uleiul de masline cu pasta de tomate,condimentele,sarea si piperul.

Se pune sosul peste aluat.Se taie carnatul in felii rotunde si se se pune pe aluat impreuna cu porumbul.

Se presara cascavalul ras si se da tava la cuptor.

E gata in 10-15 minute sau cand incepe sa se rumeneasca si cascavalul.

 

 

COMENTARII (57)

adry88

adry88 1

05.05.2011, 11:24

MotanLaOale

MotanLaOale 1

05.05.2011, 12:43

buna buna

divainbucatarie

divainbucatarie 1

05.05.2011, 16:17

super arata!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!