Pizza la multicooker

de camelia75 in Pizza, 15 Mai 2014 | 2098 vizualizari

 

Pizza – timpul de coacere a fost mai scurt,iar blatul nu s-a lipit deloc de cuva vasului.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru blat:
  • 500 g faina
  • 250 ml apa
  • 1 pliculet drojdie uscata
  • 1 lingurita rasa cu sare
  • 1/2 lingurita zahar
  • Ingrediente toping:
  • 200 gr ciuperci (conserva)
  • 100 gr porumb
  • 200 gr salam/sunca
  • 50 gr masline feliate
  • 150 gr mozzarella
  • 4 linguri ketchup
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza la multicooker:

1.Puneti intr-un castron/bol faina cernuta,uleiul,sarea si drojdia,apoi adaugati apa calduta.Framantati pana obtineti un aluat elastic si nelipicios.
Acoperti castronul cu prosop curat si lasati la crescut 1 ora.(daca timpul nu va permite puteti sari peste acest pas)
2.Impartiti aluatul in 6 parti egale si intindenti-l cu ajutorul sucitorului.
3.Ungeti cu putin ulei vasul multicooker-ului si puneti aluatul. Cu ajutorul unei pensule intindeti ketchupul,apoi puneti jumatate din mozzarella rasa,sunca/salamul,maslinele si ciupercile spalate si bine scurse de apa.Deasupra radeti restul de mozzarella si ornati cu putin ketchup.
4.Apasati butonul MENU,selectati programul BAKE si temperatura de 180 gr.Apasati COOKING TIME si selectati 20 minute.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pizza la multicooker 319473
retete culinare - Pizza la multicooker 319474
retete culinare - Pizza la multicooker 319475
retete culinare - Pizza la multicooker 319476
retete culinare - Pizza la multicooker 319477

COMENTARII (10)

Bunica 1

15.05.2014, 17:00

Ai revenit in forta ,numai cu bunatati!

Rocsi 1

15.05.2014, 20:27

Chiar astazi am facut pizza

Panacris 1

02.09.2014, 09:22

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55