Pizza speciala

de BercaroiuAnaMaria in Pizza, 19 Ian 2012 | 1816 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat de pizza:
  • 200 ml apa calda
  • 1 lingurita drojdie uscata
  • 300 g faina
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingurita sare
  • 2 oua
  • sunca presata
  • kaiser
  • porumb 
  • pasta de tomate
  •  cascaval
  • masline
  • ciuperci

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza speciala:

Se pune intr-un castron drojdia amestecata cu 1 lingura de faina, 5 linguri de apa calda  pana se face ca o pasta, se acopera si se lasa pana se se umfla si face spuma;

Intr-un castron se pune faina, in mijlocul ei se toarna amestecul de drojdie, uleiul, sarea si se amesteca, pentru a forma aluatul.

Se framanta bine si se lasa acoperit de o panza pentru a creste.

Se intinde aluatul si se pune pe el un ou batut spuma, sunca presata, kaiserul, porumbul, rosile, cascavalul, maslinele, ciupecile. Apoi se bat 2 oua deasupra si se intinde uniform.

Se lasa la cuptor pana se topeste cascavalul si se rumenesc celelalte ingrediente.

 

TIPS-URI

1

se poate pune si ketchup depinde de gusturile fiecaruia!

COMENTARII (3)

Miha 1

19.01.2012, 09:43

Pentru ca reteta sa fie aprobata in site trebuie ca aceasta sa nu fie copiata din alte site-uri culinare.

BercaroiuAnaMaria 1

19.01.2012, 14:30

caut-o tu pe net si arata-mi ca e copiata

Miha 1

19.01.2012, 14:44

Ana Maria, ma refer la text si cred ca stii asta. Retetele nu se aproba pana nu sunt verificate, asa ca daca am spus sa reeditezi, cred ca stiu de ce am spus. Sa ai o zi frumoasa.

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L