Pizzaiola alla callabresse

de Bya Ralu in Vita, 13 Iun 2013 | 1357 vizualizari

 

Este o reteta luata de pe tv paprika de la bucatarul Antonio parca:))) e foarte buna

 

INGREDIENTE

  • 2 felii antricot de vita
  • 1/2 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingura de capere
  • unt
  • ulei de masline
  • 5- ml vin rose
  • 1 cutie de rosii decojite
  • sare,piper/curcuma
  • oregano/busuiocc
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizzaiola alla callabresse:

Se pun untul si uleiul de masline intr-o tigaie, impreuna cu usturoiul si ceapa tocate marunt. Se pune putin vin rose, se pune carnea condimentata  si restul de vin se pune deasupra carnii.

Se prajeste pe ambele parti, se adauga rosiile decojite pasate la robotul de bucatarie, caperele, oregano si putin busuioc.

Se lasa la foc mic sa fiarba,se acopera cu un capac.

 

TIPS-URI

1

Se adauga si masline(10 buc) optional.

2

Se orneaza cu frunze de patrunjel

RETETA IN IMAGINI

Pizzaiola alla callabresse-0
Pizzaiola alla callabresse-1
Pizzaiola alla callabresse-2

COMENTARII (35)

Bya Ralu

Bya Ralu 1

14.06.2013, 11:48

mihaelar63

mihaelar63 1

14.06.2013, 14:10

TRebuie sa fie delicioase

Bya Ralu

Bya Ralu 1

14.06.2013, 17:05

sunt

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Clatite cu branza telemea si malai
  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!