Placinte la tigaie

de MIUTA in Mancaruri de post, 25 Noi 2010 | 45972 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500gr faina
  • un cub drojdie
  • o lingurita zahar
  • un praf de sare
  • apa calduta si ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinte la tigaie:

Se face o maia dintr-o canita de apa,cubul de drojdie,zaharul si putina faina.Se lasa la dospit 20 minute.Dupa ce a dospit se framanta cu restul fainii si celelalte ingrediente(inca putina apa si 2 linguri ulei)Se lasa la dospit inca 40 minute,apoi se intind placinte pe o masa unsa cu ulei si se mai lasa 10 minute la crescut.

Se prajesc in ulei fierbinte.Se servesc cu dulceata sau zahar pudra.Se pot  umple cu mere rase,cu varza sau cand nu se fac de post cu branza marar si cozi de ceapa.

 

RETETA IN IMAGINI

Placinte la tigaie-0
Placinte la tigaie-1
Placinte la tigaie-2
Placinte la tigaie-3
Placinte la tigaie-4
Placinte la tigaie-5
Placinte la tigaie-6
Placinte la tigaie-7

COMENTARII (25)

MIUTA 1

31.10.2013, 15:03

Krystyan Trendy 1

27.11.2013, 08:52

gustoase placintele

MIUTA 1

27.11.2013, 18:38

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20