Platou de vara

de merisor in Salate, 2 Aug 2012 | 1644 vizualizari

 

Cam asta mananc eu la serviciu de-alungul a 8,30 ore, excluzand covrigul sau biscuitul de la cafeaua de dimineata.
Pentru a fi completa reteta asa cum mananc acasa, mi-au lipsit maslinele si ceapa rosie.

 

INGREDIENTE

  • 2 rosii
  • 2 castraveti
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ardei gras
  • 1 ardei kapia
  • 1 felie branza telemea
  • 1-2 cuburi bran za topita
  • 2 felii cascaval
  • 1 ou fiert
  • 1 felie sunca presata
  • marar
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Platou de vara:

Se taie legumele in felii rotunde(pentru aspect) si se amesteca in bol. Se mai amesteca cu ele maslinele cascavalul si sunca presata, acestea nu prezinta riscul de a se sfarama.

In final se aseaza branza topita cu grija printre ele, oul fiert taiat in 4 si branza telemea. 

Se orneaza cu marar.

Se poate pune sare cand se amesteca  legumele, eu salatele le mananc mai putin sarate.

 

TIPS-URI

1

Se poate pune ca la orice salata ulei de masline si otet sau zeama de lamaie.

2

Sare nu am pus pentru ca este telemeaua sarata.

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Platou de vara 172332
retete culinare - Platou de vara 172333
retete culinare - Platou de vara 172334
retete culinare - Platou de vara 172335
retete culinare - Platou de vara 172336

COMENTARII (15)

iri_iri 1

03.08.2012, 16:33

buna

gaby_gabytza 1

03.08.2012, 17:04

BuniMaria 1

25.08.2012, 20:03

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55