Potcoave cu cacao

de mena29 in Dulciuri, 25 Dec 2010 | 2033 vizualizari

 

Eu pregatesc fursecurile pentru craciun la inceputul lunii decembrie.Stiu ca ele daca stau pana de craciun gata pregatite,se fragezesc.As fi vrut sa postez cateva dintre retete inainte de craciun dar pentru ca am cam fost ocupata in ultima perioada,doar acum reusesc.

 

INGREDIENTE

  • 225 g unt;
  • 100 g zahar pudra;
  • 1 plic zahar vanilat;
  • 3 galbenusuri;
  • 1 lingurita pudra de scortisoara;
  • 200 g faina;
  • 40 g cacao;
  • 1 lingurita praf de copt;
  • 1225 g alune macinate.
  • Pentru glazura:
  • 100 g ciocolata menaj;
  • 2 linguri ulei.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Potcoave cu cacao:

Se amesteca pe rand toate ingredientele si se framanta un aluat.Se formeaza potcoave si se coc in tava tapeteta cu hartie de copt 15 min. in cuptorul preincalzit,la 180-200 grade celsius.In acest timp pe abur pregatim glazura,radem ciocolata si adaugam cele doua linguri de ulei.Amestecem pina devine fluida.Dupa ce s-au copt inmuiem capetele in glazura de ciocolata.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Potcoave cu cacao 72929
retete culinare - Potcoave cu cacao 72930

COMENTARII (22)

mena29 1

28.12.2010, 16:16

Da Ela,stau si sunt tot mai bune

mena29 1

28.12.2010, 16:19

Kamy eu stau bine la capitolul rabdare

Valclaudia 1

26.01.2014, 08:20

sunt super!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nucă și pastă de măceșe

Foietaj cu nucă...

ieri la 20:21

Mâncare de ciuperci pleurotus cu praz

Mâncare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55