Prajitura cu branza by Monica Anghel

de susu in Dulciuri, 20 Iun 2012 | 25100 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg branza de vaci'
  • 6 oua
  • 4-5 linguri gris
  • 10 linguri zahar
  • 200 g smantana grasa
  • 250 ml lapte
  • 1 lingura coaja de portocale
  • 1 linguri esenta rom
  • 1 linguri esenta vanilie
  • stafide
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza by Monica Anghel:

Se pun toate ingredientele intr-un vas si se amesteca cu mixerul . Se unge o forma si se tapeteaza si se varsa compozitia. Se da la cuptor pana se rumeneste. Eu am tinut-o vreo 2 ore la foc mic si a crescut foarte mult.

 

RETETA IN IMAGINI

Prajitura cu branza by Monica Anghel-0
Prajitura cu branza by Monica Anghel-1
Prajitura cu branza by Monica Anghel-2
Prajitura cu branza by Monica Anghel-3
Prajitura cu branza by Monica Anghel-4
Prajitura cu branza by Monica Anghel-5

COMENTARII (16)

Mery90 1

21.09.2013, 20:46

branza este branzica dulce?

susu 1

27.09.2013, 13:33

mery eu am pus branza normala de vaci insa poti pune si lta branza de ex am facut placinta cu branza cu 1/2 din cant cu branza de vaci si 1/2 cu branza de oaie sfaramata care este si sarata, mie imi place conbinatia asta

reisnaor_2006 1

01.10.2014, 16:02

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41