Prajitura cu caise

de ianculubita in Prajituri, 20 Mar 2011 | 1057 vizualizari

 

Trebuie sa-mi decongestionez congelatorul de fructe,ca mai e putin si apar cele proaspete

 

INGREDIENTE

  • 4oua
  • 1cana faina
  • 1cana zahar
  • 6linguri ulei
  • arome
  • caise
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu caise:

Galbenusurile,frecate cu un praf de sare,zahar pana-si dubleaza volumul,apoi cate putin ulei ca la maioneza,aromele iar la urma amestecand usor cu o lingura de lemn,albusurile batute spuma;

rastorn compozitia in tava cu hartie de copt,pun caisele dezghetate si bine scurse deasupra,dau la cuptor la foc moderat 40min,

o tai dupa ce s-a racit si o pudrez cu zahar farin

 

COMENTARII (19)

kamy

kamy 1

20.03.2011, 17:04

cismaru_nicoleta

cismaru_nicoleta 1

20.03.2011, 21:27

chiar bunaaaa

adry88

adry88 1

12.06.2011, 13:28

ce bn arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!