Prajitura cu dovleac

de jolygina in Prajituri, 2 Aug 2010 | 9800 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pachet de margarina
  • 250gr cana de zahar
  • un   praf de copt
  •  zahar vanilat
  • coaja de la o portocala si o lamaie
  • un dovleac placintar
  • scortisoara
  • cuisoare
  • faina cat cuprinde
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu dovleac:

se amesteca zaharul cu margarina si zaharul vanilat pana se topeste ,

e adauga oul dupa care punem faina care am amestecat-o cu praful de copt si framantam foarte bine
dupa ce am framantat-o o bagam putin in frigider si ne ocupam de dovleac
dovleacul il curatam si il dam pe razatoare si il calim putin, vreo 10-15 min
scoatem coca din frigider si o impartim in doua
o parte o intindem si o punem intr-o tava ,eu am pus-o intr-o tava rotunda, dupa care punem dovleacul ras si peste el punem o mana de zahar ,scortisoara ,cuisoarele ,coaja de la lamaie si portocala
dupa care cealalta coca o luam si o dam pe razatoare pe partea cea mare
o coacem la foc moderat 30-45min
dupa ce am scos-o din cuptor o pudram cu zahar si o lasam sa se raceasca
pofta buna!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu dovleac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Laly 1

02.08.2010, 13:07

Joly ce buna trebuie sa fie

lia maria 1

02.08.2010, 13:21

ce-mi plac mie placintele astea cu dovleac

Corinuta 1

03.08.2010, 00:00

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu dovleac