Prajitura cu dovleac

de jolygina in Prajituri, 2 Aug 2010 | 6564 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pachet de margarina
  • 250gr cana de zahar
  • un   praf de copt
  •  zahar vanilat
  • coaja de la o portocala si o lamaie
  • un dovleac placintar
  • scortisoara
  • cuisoare
  • faina cat cuprinde
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu dovleac:

se amesteca zaharul cu margarina si zaharul vanilat pana se topeste ,

e adauga oul dupa care punem faina care am amestecat-o cu praful de copt si framantam foarte bine
dupa ce am framantat-o o bagam putin in frigider si ne ocupam de dovleac
dovleacul il curatam si il dam pe razatoare si il calim putin, vreo 10-15 min
scoatem coca din frigider si o impartim in doua
o parte o intindem si o punem intr-o tava ,eu am pus-o intr-o tava rotunda, dupa care punem dovleacul ras si peste el punem o mana de zahar ,scortisoara ,cuisoarele ,coaja de la lamaie si portocala
dupa care cealalta coca o luam si o dam pe razatoare pe partea cea mare
o coacem la foc moderat 30-45min
dupa ce am scos-o din cuptor o pudram cu zahar si o lasam sa se raceasca
pofta buna!!!!!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Prajitura cu dovleac 44409
retete culinare - Prajitura cu dovleac 44410
retete culinare - Prajitura cu dovleac 44412
retete culinare - Prajitura cu dovleac 44414
retete culinare - Prajitura cu dovleac 44415

COMENTARII (6)

Laly 1

02.08.2010, 13:07

Joly ce buna trebuie sa fie

lia maria 1

02.08.2010, 13:21

ce-mi plac mie placintele astea cu dovleac

Corinuta 1

03.08.2010, 00:00

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D