Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
In vechea mea reteta ,am adaugat putina crema de branza la aluat si niste dulceata de cirese...
Umplutura:
- speli merele si le dai pe razatoare
- le storci putin si le calesti in putin ulei
- adaugi dulceata si amesteci
Aluat:
- pui 1/2 din cantitatea de fana intr-un vas mare
- faci o fantanita in mijloc si adaugi ouale si sarea si incepi sa framanti usor
- adaugi untul inmuiat si zaharul
- continui cu crema de branza
- adaugi treptat si restul de faina
- stingi praful de copt cu zeama de lamaie si framanti pana obtii un aluat elastic,care nu se leaga de maini
- il lasi putin la odihnit
-tapetezi tava cu hartie pentru copt
Montare:
- imparti aluatul in 2
- intinzi prima foaie si o asezi in tava
- presari putin gris
- asezi umplutura
- intinzi cea de a 2-a foaie
-dai la cuptor pentru cca 45 min
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult