Pui la cuptor

de Alexandra Burz in Pui, 10 Aug 2013 | 3494 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui la aproximativ 1kg - 1.3kg
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce si iute
  • 4-5 catei de usturoi
  • rozmarin
  • cimbru
  • ulei de masline
  • o punga de hartie
  • o lingura untura de porc
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui la cuptor:

Se spala bine puiul si se curata de impuritati.

Intr-un bol se amesteca toate condimentele cu 4-5 linguri de ulei de masline.

Usturoiul se curata si se taie fasii medii.

Se freaca bine puiul cu compozitia obtinuta din condimente si ulei.

Se impaneaza cu usturoi, rozmarin si cimbru.

Punga de hartie se unge bine cu untura de porc.

Eu am facut punga din hartie de copt :P

Se baga puiul inauntru si se leaga la capat.

Se da la cuptor pentru 60 minute.


E absolut delicios!

POFTA BUNA!!!

 

TIPS-URI

1

pentru a-i da un gust dulceag se poate adauga in compozitia cu condimente si putina miere

2

se serveste cu orice fel de garnitura, dupa preferinte :)

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pui la cuptor 251042
retete culinare - Pui la cuptor 251043
retete culinare - Pui la cuptor 251044
retete culinare - Pui la cuptor 251045
retete culinare - Pui la cuptor 251046
retete culinare - Pui la cuptor 251047

COMENTARII (12)

Alexandra Burz 1

11.08.2013, 10:39

laura_n 1

11.08.2013, 15:50

tare bun

Alexandra Burz 1

12.08.2013, 09:44

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nucă și pastă de măceșe

Foietaj cu nucă...

ieri la 20:21

Mâncare de ciuperci pleurotus cu praz

Mâncare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55