Pui Rosé

de adnia in Pui, 12 Ian 2013 | 4417 vizualizari

 

Va propun o mancare foarte rapida si gustoasa, pe care n-am mai facut-o de mult. Este de fapt arhicunoscutul pui cu sos bechamel si cascaval, dar caruia i-am dat o frumoasa nuanta rosé!

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati de pulpa superioara de pui
  • 1 cubulet de unt
  • 2-3 linguri de faina
  • sare, piper, paprika dupa gust
  • 75 ml lapte
  • 50 gr. cascaval ras
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui Rosé:

 

Am pus pulpele de pui in vasul roman (acesta fiind smaltuit, n-a mai fost nevoie sa-l cufund in apa in prealabil), le-am sarat si piperat, am adaugat si dafin, apoi le-am introdus in cuptorul rece, dar la care am pornit focum mediu, urmand sa cresc temperatura pe masura ce s-a incalzit vasul.

Intre timp m-am apucat sa fac sosul bechamel: am topit untul in tigaie, am adaugat faina si am amestecat bine, iar dupa ce s-a ingrosat, am turnat putin lapte, amestecand continuu.

Am tot adaugat cate putin din lapte, pana s-a terminat, iar sosul s-a ingrosat. Acum am pus sare, piper si paprika, pt. nuanta roz. Am scos pulpele  din cuptor, am adaugat sosul si cascavalul ras, apoi le-am mai lasat in cuptor sa se rumeneasca (5-7 min.). si a fost gata de servit!
Enjoy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Rosé" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

adry88 1

13.01.2013, 12:16

Lau 1

13.01.2013, 18:13

place

diaconta 1

14.01.2013, 09:17

buuuuuuuuuun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

ieri la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

ieri la 11:25

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:21

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui la cuptor