Pui si ceapa la cuptor in sos rosii si bulete de branza

de CookieMonster in Pui, 25 Mar 2013 | 1148 vizualizari

 

Cu gandul la puiul pe care l-a pregatit atat de frumos Miha

 

INGREDIENTE

  • 1 pui
  • 4 cani sos de rosii
  • 6 cepe
  • 100 g branza vaci
  • 50 g branza topita
  • 1 lingurita de sare
  • boia de ardei iute
  • 1 lingurita de marar uscat
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui si ceapa la cuptor in sos rosii si bulete de branza:

1. Puiul se taie ( eu am folosit pulpele, aripioarele si pieptul de pui dezosat), se spala bine si se usuca pe un prosop absorbant.

2. Ceapa se curata, se unge bine cu putin ulei de masline si se aseaza intr-un vas termorezistent impreuna cu o cana de sos de rosii.

3. Puiul se aseaza intr-un vas termorezistent, se adauga sarea, boia si putin ulei de masline. Se unge bine pe toate partile. Se adauga 3 cani de sos de rosii.

4. Atat ceapa cat si puiul se dau la cuptorul preincalzit la 170 C timp de 1 ora 30.

Bulete de branza

1. Branza de vaci se amesteca cu branza topita si mararul uscat. Cand amestecul este omogen se formeaza buletrurile de baranza.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Din sosul de la pui am facut si un mujdei de usturoi

RETETA IN IMAGINI

Pui si ceapa la cuptor in sos rosii si bulete de branza-0
Pui si ceapa la cuptor in sos rosii si bulete de branza-1
Pui si ceapa la cuptor in sos rosii si bulete de branza-2
Pui si ceapa la cuptor in sos rosii si bulete de branza-3
Pui si ceapa la cuptor in sos rosii si bulete de branza-4

COMENTARII (11)

Sim0na

Sim0na 1

25.03.2013, 20:46

Tare bine arata!

Teo

Teo 1

25.03.2013, 21:55

ce portie, pe cinste!

 merisor

merisor 1

25.03.2013, 22:20

Super!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!