Pui umplut cu ciuperci si cartofi in vasul roman

de ela in Pui, 20 Sep 2010 | 5437 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1pui
  • 2conserve ciuperci
  • 1ceapa
  • 1ardei capia
  • sare,piper,vegeta
  • 1ou
  • 2felii de paine
  • patrunjel
  • smantana
  • boia
  • ulei
  • 1,5kg cartofi
  • condiment fuchs pt cartofi
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui umplut cu ciuperci si cartofi in vasul roman:

Spalam puiul si il stergem.Intr-un castron punem 3linguri de smantana cu 2lingurite de boia si 1lingura de ulei si le amestecam bine.Ungem cu aceasta pasta tot puiul pe exterior si in interior.

Curatam ceapa si o  tocam marunt,o punem in putin ulei intr-o craticioara si o lasam la calit cateva minute.Taiem marunt ciupercile si le punem peste ceapa.La fel,curatam ardeiul si il tocam marunt si il adaugam si pe el si lasam pe foc 15minute.Saram si piperam dupa gust.Adaugam si painea inmuiata in apa si stoarsa bine si o mana de patrunjel tocat.Oprim focul si adaugam un ou intreg si amestecam bine.Lasam sa se raceasca putin.

Cartofii ii curatam si ii taiem cubulete.

Punem cartofii in vasul roman(lasat in apa rece 20minute in prealabil) si presaram deasupra condiment pt pui.

Umplem puiul cu compozitia de ciuperci si il coasem,daca vrem ca sa nu iese compozitia afara(eu nu l-am cusut) .

Punem puiul peste cartofi,punem putina apa  si punem  capacul pe vas si dam la cuptor 2ore,apoi dam capacul jos si mai lasam 20minute sa se rumeneasca frumos.

Servim cu o salata

 

RETETA IN IMAGINI

Pui umplut cu ciuperci si cartofi in vasul roman-0
Pui umplut cu ciuperci si cartofi in vasul roman-1
Pui umplut cu ciuperci si cartofi in vasul roman-2
Pui umplut cu ciuperci si cartofi in vasul roman-3
Pui umplut cu ciuperci si cartofi in vasul roman-4
Pui umplut cu ciuperci si cartofi in vasul roman-5
Pui umplut cu ciuperci si cartofi in vasul roman-6
Pui umplut cu ciuperci si cartofi in vasul roman-7
Pui umplut cu ciuperci si cartofi in vasul roman-8

COMENTARII (112)

iSyc

iSyc 1

11.01.2011, 19:54

civilizatia A PORNIT din timisoara. sa speram ca se mai intoarce

ela

ela 1

11.01.2011, 19:56

Mircea,nu cred ca se mai intoarce,s-a ratacit

ela

ela 1

11.01.2011, 19:57

Onesta,imi place sa gatesc in vasul asta,mancarea este delicioasa

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!