Pulpa de miel la cuptor

de lilik in Oaie, 14 Mai 2011 | 4964 vizualizari

 

este f frageda,se topeste in gura..

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa de miel
  • 1/2 capatana de usturoi
  • cateva crengute de rozmarin
  • 1 1/2 pahar vin rosu
  • sare,piper
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de miel la cuptor:

Spalam pulpa si cu un cutit cu varful ascutit o crestam  pe toata suprafata.

In fiecare crestatura punem 1/2 catel de usturoi,frecam carnea cu sare,presaram piper,apoi in fiecare crestatura punem si putin rozmarin.

Punem pulpa intr-o tava si punem deasupra ulei de masline,apoi lasam asa 1 ora la frigider.

Trascurs timpul punem in cuptor la 175-180° (in partea de jos a cuptorului) timp de circa 90-120 de minute.

Cand este rumena partea de jos o intoarcem si cand este toata frumos rumenita,spre sfarsit punem vinul.

Dupa ce punem vinul mai lasam 10-15 minute si e gata.

 

 

TIPS-URI

1

ca sa nu murdariti cuptorul puteti acoperi tava cu un capac sau cu alta tava de aceeasi marime.

2

controlati daca este gata taind pulpa pe mijloc,asta pt a fii siguri.

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pulpa de miel la cuptor 105021
retete culinare - Pulpa de miel la cuptor 105022
retete culinare - Pulpa de miel la cuptor 105029

COMENTARII (36)

lilik 1

15.05.2011, 21:20

Va multumesc frumos tuturor pt aprecieri

Bunica 1

15.05.2011, 21:50

Ce rumenitaaaa!

MotanLaOale 1

16.05.2011, 09:00

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L