Pulpa de porc si cartofi la cuptor

de ionix in Porc, 27 Sep 2010 | 11990 vizualizari

 

dap... din nou mancare pt sot :D

 

INGREDIENTE

  • circa 1 kg de pulpa de porc
  • 6-7 cartofi potriviti
  • o ceapa mare
  • 6-7 catei de usturoi
  • un gogosar 
  • 2 linguri cu ulei de masline
  • 100 ml apa
  • amestec de condimente:  
  • 1/2 lingurita cu busuioc
  • un varf de lingurita cu chimen
  • sare
  • un varf de lingurita cu pudra de chilli
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc si cartofi la cuptor:

Pulpa de porc o spalam bine si o taiem felii nu foarte groase, cam de 2 cm.

Cartofii se curata, se spala si se taie-n 4.

Ungem cu ulei cartofii si feliile de carne iar apoi condimentam cu amestecul de condimente.

Asezam cartofii si carnea de porc intr-un vad de yena.

Gogosarul il dam pe masina sau pe razatoare si-l amestecam cu apa.

Turnam apa cu gogosari peste carne si cartofi.

Ceapa se taie julien si usturoiul feliute iar apoi le punem printre cartofi si carne.

Dam la cuptor la foc mic, in partea de sus, pana cand carnea se va patrunde.

Apoi vom da focul mai iute, cam la mediu, si lasam pana se rumenesc cartofii si feliile de carnita.

Se serveste cald alaturi de muraturi, salata de varza sau orice alta salata.

 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc si cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc aromata