Pulpe cu ciuperci si salata

de mihaelar63 in Pui, 2 Mar 2018 | 2849 vizualizari

 

  Beneficiez inca de carnita buna de pasare crescuta la curte la tara cu boabe adevarate. Am obiceiul de a sorta carnea de galinacee. Pun separat pulpe, aripi, piept, pipote, ficat. Asa putem servi ce ne place. Am mai folosit ceva ciuperci ratacite prin frigider. Alaturi de o salata au constituit o masa pe cinste.

 

INGREDIENTE

  • 1 Kg pulpe inferioare -de gaina, cocos
  • 4 catei usturoi
  • 1/2 lingurita oregano amestecat cu busuioc , uscate si maruntite
  • boia rosie afumata de ardei
  • 8 ciuperci champignon
  • 100 gr cascaval

Pt salata : salata verde , ceapa rosie , castraveti , ridichi

  • sare
  • piper
  • ulei
  • zeama lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe cu ciuperci si salata:

  1. Carnea de pasare se curata, se spala bine.
  2. Usturoiul se curata si se piseaza.
  3. Sarati carnea si amestecati cu usturoi, boia, piper si mirodenii.
  4. Lasati sa se odihneasca pulpele asezonate macar doua ore la rece.
  5. Am pus carnea intr-o tava si am setacuptorul pentru programul carne pui.
  6. Pentru noi a fost suficienta grasimea eliberata de carnea de pasare si nu am mai folosit ulei.
  7. Am curatat si am taiat ciupercile in patru in partea de catre codita.
  8. Ciupercile au fost asezonate cu aceleasi condimente ca si carnea.
  9. Cu 10 minute inainte de terminarea programului de coacere am asezat ciupercile printre ciocanelele de pui.
  10. Deasupra la fiecare ciupercuta am pus cate o bucatica de cascaval si le-am pulverizat, fin cu putin ulei.
  11. Se curata si se spala legumele pentru salata. Feliati, taiati legumele dupa bunul plac. Preparati o salata din legume. Sarati si acriti cu zeama de lamaie.
  12. Gustati carnita si daca este necesar mai sarati.
  13.  Serviti pulpele calde insotite de ciuperci si salata.
  14. Langa carnea coapta se poate servi salata preferata.

                                   Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Pentru noi a fost suficienta grasimea eliberata de carnea de pasare si nu am mai folosit ulei.

2

Langa carnea coapta se poate servi salata preferata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe cu ciuperci si salata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pui cu carciofi, ciuperci si curry