Pulpe de pui cu dovlecei in sos de smantana

de Bya Ralu in Pui, 4 Aug 2015 | 8488 vizualizari

 

Tare bun a fost!

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 1 fir ceapa verde
  • 1 dovlecel zucchini
  • 1 morcov
  • 1 catel de usturoi
  • 2 linguri smantana
  • ulei de masline
  • vegeta/piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu dovlecei in sos de smantana:

Pulpele de pui se cresteaza si se pun la fiert pentru circa 15 minute(se poate prepara o supa din zeama in care fierb pulpele).

Ceapa se taie rondele,la fel si morcovul si se pun la calit in ulei de masline.

Se adauga si pulpele fierte,se calesc cateva minute pe ambele parti,dupa care se pune 1-2 polonic din zeama de supa.

Se acopera cu un capac si se lasa la foc potrivit sa fiarba.

Dupa circa 10 minute se adauga dovlecelul curatat de coaja si de seminte si taiat feliute potrivite.

Se mai completeaza cu putina zeama daca mai este nevoie,se adauga si condimentele dupa gust si usturoiul strivit.

Cand legumele sunt fierbe se adauga smantana,se amesteca bine,se mai lasa 1 minut pe foc dupa care se adauga patrunjelul tocat marunt si se serveste.

 

TIPS-URI

1

se serveste cu piure de cartofi

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu dovlecei in sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu ciocanele la cuptor