Pulpe de pui cu pilaf de orez

de PapaVio in Mancaruri cu carne, 25 Aug 2013 | 1030 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o cana si jumatate cu orez
  • 4 pulpe de pui
  • o ceapa
  • 3 linguri cu bulion sau pasta tomate concentrata
  • patrunjel
  • marar
  • boia de ardei dulce
  • sare
  • piper
  • gogosari in otet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu pilaf de orez:

Spalam, taiem pulpele in jumatate si le fierbem.

Separat,fierbem orezul cu sare,la care adaugam un sos de rosii si ceapa,prajite si stinse cu zeama de carne.Piperam,punem verdeata taiata marunt si mestecam bine.

Condimentam pulpele cu sare,piper si boia de ardei dulce si le rumenim in tigaie.

Punem in farfurii pilaful si pulpele rumenite.Se servesc cu gogosari in otet sau alte muraturi.

 

COMENTARII (6)

kukibella 1

27.08.2013, 14:58

portiadelumina 1

27.08.2013, 17:47

Nu văd gogoşarii, dar nu-i problemă, că avem. Ba aş mai pune lângă ei şi o gogonea ori un pic de conopidă murată, că tare-s bune cu pilaful.

nilgun 1

27.08.2013, 20:37

ffff bum

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04