Quiche cu dovlecei si sunca presata

de dariadeea in Aperitive / Garnituri, 27 Apr 2013 | 2063 vizualizari

 

INGREDIENTE

pentru blat:

  • 250 g faina,
  • 125 g de unt ,
  • un ou,
  • sare

umplutura

  • 2 dovlecei potriviti
  • 3 oua
  • 100 g cascaval
  • 150 g smantana
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2-3 catei de usturoi
  • 1 ceapa
  • 3 rosii
  • 250 g sunca presata
  • un ardei gras
  • oregano
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Quiche cu dovlecei si sunca presata:

Am framantat o coca din faina,1 ou, untul taiat cuburi si un paf de sare.Se amesteca foarte bine si repede,dupa care se pune la frigider timp de 30 min.

Am curatat toate legumele,le-am spalat.Ceapa si usturoiul se toaca cat mai marunt,ardeiul si dovleceii cuburi.

Cascavalul l-am dat prin razatoare.Rosiile le-am oparit,,le-am decojit,le-am scurs si le-am taiat felii.Sunca presata am taiat-o cuburi.

Intr-o tigaie am pus uleiul impreuna cu ceapa si usturoiul la calit,dupa ce s-au inmuiat am pus dovleceii si ardeii.Am potrivit de sare si piper,am pus si oregano si dupa ce s-au inmuiat toate am luat de pe foc.

Ouale le-am batut bine,le-am amestecat cu sunca,cascavalul si smantana.

Intr-o tava unsa cu unt am intins coca bine( este de preferat o tava de tarta,dar eu am pus-o intr-una obisnuita).Am intepat-o cu furculita din loc in loc si am pus amestecul de legume,feliile de rosii si amestecul de smantana,oua,cascaval.

Am dat la cuptor la 180 grade 35 min.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Quiche cu dovlecei si sunca presata 222951
retete culinare - Quiche cu dovlecei si sunca presata 222952

COMENTARII (4)

Rocsi 1

27.04.2013, 22:48

dariadeea 1

28.04.2013, 15:12

MotanLaOale 1

29.04.2013, 00:06

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pogacele cu cascaval

de Rocsi 9

Pogacele cu...

ieri la 22:28

Fursecuri umplute cu nuca de cocos

de nadea68 5

Fursecuri umplute...

ieri la 21:55

Ciuperci umplute cu praz si mozzarella

de GeorgiG 4

Ciuperci umplute...

ieri la 20:59