Raviolii cu carne in sos tomat

de ionela2682 in Paste, 13 Iul 2011 | 4464 vizualizari

 

Pentru aceasta reteta aveti nevoie de multa rabdare si migala....dar rezultatul este delicios..va asigur!!!

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat
  • 1 ou
  • sare
  • 1-2 lg apa
  • faina
  • Umplutura
  • 200 g carne tocata
  • 1 ceapa mica
  • 1 rosie
  • sare si piper
  • Pentru sosul tomat
  • pulpa de rosii pasate
  • 2-3 catei usturoi
  • 2-3 lg ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Raviolii cu carne in sos tomat:

Aluatul

-framantam din ou,sare apa si faina un aluat potrivit,lasam sa se odihneasca

Umplutura

-ceapa se caleste putin,adaugam carnea si rosia tocata,

-tinem pana scade zeama

-saram si piperam

-cu aceaasta umplutura vom umple aluatul lasat la odihna( vezi foto)

-se fierb in apa cu sare pentru 8-10min.

-intre timp curatam cateii de usturio si-i punem la calit in cateva linguri de ulei

-adaugam pulpa de rosii pasate si tinemm cateva minute pe foc amestecand continuu

-scurgem raviolii fierti sii adaugam in sos..amestecam pana se imbiba cu sosul tomat

-servin calzi.

 

RETETA IN IMAGINI

Raviolii cu carne in sos tomat-0
Raviolii cu carne in sos tomat-1
Raviolii cu carne in sos tomat-2
Raviolii cu carne in sos tomat-3
Raviolii cu carne in sos tomat-4
Raviolii cu carne in sos tomat-5
Raviolii cu carne in sos tomat-6
Raviolii cu carne in sos tomat-7
Raviolii cu carne in sos tomat-8
Raviolii cu carne in sos tomat-9
Raviolii cu carne in sos tomat-10
Raviolii cu carne in sos tomat-11
Raviolii cu carne in sos tomat-12

COMENTARII (34)

ionela2682 1

17.07.2011, 18:40

mamaieelena 1

18.07.2011, 07:19

excelente si ce munca...

lilik 1

08.08.2011, 16:39

bravo gospodino buuuni buuuni

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04