Risotto cremos cu piept de pui aromat

de ala_oancea in Pui, 10 Dec 2009 | 6184 vizualizari

 

Ceva delicios .... ;)

 

INGREDIENTE

  • 1/2 borcan cascaval marinat (http://bucataras.ro/retete/2218/cascaval_marinat.html)
  • 2 bucati piept de pui
  • 1 cana orez
  • 30 gr unt
  • 30 gr parmezan
  • 2 linguri smantana
  • delikat, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Risotto cremos cu piept de pui aromat:

Se toarna uleiul aromat in tigaie si se prajeste pieptul de pui taiat felii, pe ambele parti pana se rumeneste. Se aseaza apoi pe fiecare felie cate 2 cubulete de cascaval si cate o felie de rosie si se baga la cuptor pana se topeste cascavalul.

In alta tigaie se topeste untul, se adauga usturoiul marinat tocat marunt, apoi orezul. Se amesteca bine si se adauga delikat si apoi o cana de apa. Se lasa la fiert, iar cand apa scate se mai adauga cate o cana de apa, in total 3 cani de apa pentru una de orez. Cand orezul este fiert, se pipereaza, se adauga smantana si parmezanul ras si se amesteca bine.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Risotto cremos cu piept de pui aromat 11894
retete culinare - Risotto cremos cu piept de pui aromat 11895
retete culinare - Risotto cremos cu piept de pui aromat 11896
retete culinare - Risotto cremos cu piept de pui aromat 11897
retete culinare - Risotto cremos cu piept de pui aromat 11898
retete culinare - Risotto cremos cu piept de pui aromat 11899
retete culinare - Risotto cremos cu piept de pui aromat 11900
retete culinare - Risotto cremos cu piept de pui aromat 11901

COMENTARII (9)

ala_oancea 1

14.12.2009, 08:57

Va multumesc Irina, mai adaptam si noi retetele Daca nu seamana a risotto, sa fie atunci doar orez cremos

elena1988 1

15.03.2011, 14:18

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L