Rulada cu Ceva Fin Cremos si visine

de mirela0911 in Prajituri, 31 Aug 2013 | 3144 vizualizari

 

A iesit ceva tare bun chiar daca pozele nu sunt cele mai reusite (sunt facute cu telefonul)!

 

INGREDIENTE

  • Pt. rulada:
  • 4 oua
  • 4 lg faina
  • 4 lg zahar
  • 4 lg ulei
  • un praf de sare
  • 1/2 lgt praf de copt
  • Pt. crema:
  • 150g crema branza Ceva Fin
  • 5 lg zahar pudra (sau dupa gust)
  • 150 ml frisca batuta
  • 1/2 plic gelatina
  • 1 cescuta de visine fara samburi
  • Pt. decor:
  • ciocolata amaruie topita in putin lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu Ceva Fin Cremos si visine:

Rulada: Se separa ouale si se bat albusurile spuma cu un praf de sare. Se adauga zaharul pe rand si se bat in continuare. Galbenusurile se amesteca cu uleiul si se toarna peste spuma amestecand usor. Faina se amesteca cu praful de copt apoi se toarna in ploaie peste spuma si se amesteca cu miscari usoare de jos in sus. Se toarna compozitia in tava de la cuptor tapetata cu hartie de copt si se lasa pt cca 15 minute la foc mic (110 grade). Se scoate si se ruleaza intr-un prosop umed impreuna cu hartia de copt si se lasa la racit.

Crema: Se amesteca branza Ceva Fin Cremos cu zaharul apoi se adauga frisca batuta, gelatina preparata conform instructiunilor de pe plic iar la sfarsit visinele scurse. 

Se desface rulada cu grija, se scoate hartie de copt, se unge toata foaia cu crema iar apoi se ruleaza din nou. Deasupra se unge cu ciocolata topita si se da la frigider pt. cateva ore. 

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

Rulada cu Ceva Fin Cremos si visine-0
Rulada cu Ceva Fin Cremos si visine-1
Rulada cu Ceva Fin Cremos si visine-2
Rulada cu Ceva Fin Cremos si visine-3
Rulada cu Ceva Fin Cremos si visine-4
Rulada cu Ceva Fin Cremos si visine-5
Rulada cu Ceva Fin Cremos si visine-6
Rulada cu Ceva Fin Cremos si visine-7

COMENTARII (20)

mirela0911

mirela0911 1

01.09.2013, 13:50

Multumesc pt aprecieri!

diaconta

diaconta 1

01.09.2013, 16:21

Imi place

laura_n

laura_n 1

01.09.2013, 17:23

ce frumos ti-a iesit

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Clatite cu branza telemea si malai
  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!