Rulada cu crema de lamaie

de lili in Prajituri, 14 Noi 2010 | 2604 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 4 linguri de apa
  • 100 gr.zahar
  • 100 gr.faina
  • 25 gr. amidon ( 2 1/2 linguri cu vf.)
  • 1 sticluta esenta vanilie  
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu crema de lamaie:

Am batut galbenusurile cu 4 lg.apa rece si esenta de  vanilie.Apoi am batut albusurile spuma cu un praf de sare . La final am adaugat zaharul si am mai batut pana s-au amestecat bine.Am adaugat galbenusurile peste albusuri, faina si amidonul.Am pus compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si am dat la cuptorul incins, timp de cca 15 minute, la foc potrivit. Probam in mijloc cu scobitoarea, sa iasa curata.
Crema de lamaie este Crema de lamaie pentru torturi Dr.Oetker. Crema se face la rece, cu 250 ml. lapte rece si 3 linguri zahar pudra. Mixam 3 minute si gata.




 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Rulada cu crema de lamaie 62884
retete culinare - Rulada cu crema de lamaie 62885
retete culinare - Rulada cu crema de lamaie 62886
retete culinare - Rulada cu crema de lamaie 62887
retete culinare - Rulada cu crema de lamaie 62888

COMENTARII (11)

diaconta 1

15.11.2010, 19:29

hai c-am ajuns si eu Lilibravo

lili 1

15.11.2010, 19:31

Claudia am retinut o felie pentru tine

elena1988 1

19.01.2011, 10:53

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S