Rulada cu fructe

de 28_andreea in Prajituri, 19 Noi 2010 | 2396 vizualizari

 

INGREDIENTE

blat:

  • 100 gr faina
  • 8 oua,
  • 100 gr ciocolata cu lapte,
  • 150 gr zahar,

crema:

  • 200 gr frisca,
  • 150 gr fructe

glazura:

  • 200 gr ciocolata alba
  • 100 gr zahar pudra,
  • 200 gr unt/margarina RAMA
  • 4 linguri apa fiarta

,

Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu fructe:

Se amesteca galbenusurile cu zahar.Se adauga faina si ciocolata rasa si se amesteca in continuare,la sfarsit se adauga si albusurile batute spuma si se amesteca usor.Se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor la foc potrivit 15 min.Nu trebuie sa se coaca prea tare ca sa nu se rupa la rulare.Se rastoarna pe un prosop umezit sau pe hartie de copt presarata cu zahar.
Se amesteca fructele cu frisca batuta bine si se toarna peste blat,apoi se ruleaza.
Ciocolata se inmoaie in apa fierbinte,se adauga zaharul si se lasa sa fiarba pana se leaga bine.Se lada la racit,si cand e rece complet se adauga untul si se amesteca pana se omogenizeaza.Se imbraca rulada cu acesta crema,incrustand cu furculita o imitatie de scoarta de copac.Se pastreaza la rece pana in momentul servirii.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Rulada cu fructe 63849
retete culinare - Rulada cu fructe 63850
retete culinare - Rulada cu fructe 63851
retete culinare - Rulada cu fructe 63852
retete culinare - Rulada cu fructe 63853
retete culinare - Rulada cu fructe 63854
retete culinare - Rulada cu fructe 63855

COMENTARII (5)

Rocsi 1

19.11.2010, 18:34

nadina73 1

20.11.2010, 00:57

bun venit

elena1988 1

16.03.2011, 13:35

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55