Rulada cu praz si ghimbir

de deliciousflavours in Porc, 30 Dec 2011 | 1900 vizualizari

 

Va doresc tuturor un an nou mai bun si fericit, cu liniste si pace in suflet si cu multa dragoste in inima! ♥

 

INGREDIENTE

  • 500 gr muschi file de porc
  • 150 gr ciuperci
  •  2-3 ardei
  • 1 praz
  • 1 lingurita ghimbir ras
  • 1 lingurita rasa cimbru
  • sare, piper

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu praz si ghimbir:

Curatam carnea de pielite si tendoane, o spalam si o stergem cu un servetel. Taiem muschiul pe lungime, dar nu pana jos, doar cat sa putem desface carnea sa fie o bucata mare. Acoperim cu o bucata de folie alimentara si o batem ca pentru snitel. Ungem cu putin ulei de masline, condimentam cu sare si piper si presaram cimbru. Punem carnea deoparte si pregatim umplutura. Tocam prazul marunt si o calim in putin ulei de masline. Adaugam ardeiul taiat cubulete mici si ciupercile feliate. Dupa 10 minute adaugam si ghimbirul dat prin razatoare, potrivim cu sare si piper. Intindem bucata de muschiulet, acoperim cu umplutura, rulam carnea, o prindem cu scobitoare, o infasuram intr-o bucata de folie, asezam intr-o tava si o dam la cuptorul preincalzit circa 45-50 minute minute, cu aproximativ 10 minute inainte de a fi scoase se despacheteaza si se mai lasa in cuptor pana se rumenesc.

Se taie felii si se serveste cu o garnitura la alegere.

Pofta Buna!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Rulada cu praz si ghimbir 139296
retete culinare - Rulada cu praz si ghimbir 139297
retete culinare - Rulada cu praz si ghimbir 139298

COMENTARII (18)

Mihaela11_jo 1

03.01.2012, 18:04

La Multi Ani 2012!

mamaieelena 1

04.01.2012, 09:24

deliciousflavours 1

09.01.2012, 19:10

msssssssss

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D