Rulada de curcan

de mamaieelena in Curcan, 2 Ian 2013 | 3919 vizualizari

 

Nu stiam ce friptura sa fac de revelion. De Craciun facusem altceva si acum am facut aceasta rulada din piept de curcan foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg piept de curcan
  • 1/4 ardei gras rosu
  • 1/4 ardei gras galben
  • 25 cm praz
  • marar proaspat 2-3 fire
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • cimbru(crengutele)
  • ulei
  • 100 ml vin
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de curcan:

Din pieptul de curcan am ales 5 bucati maricele pentru snitele pe care le-am batut cu ciocanul in folie alimentara de plastic si bucatile de carne care au mai ramas aproximariv 200-250 g carne am taiat-o bucati si am calit-o cu prazul taiat marunt .Am tocat carnea dupa ce s-a racit putin, peste ea am pus ardeiul rosu si galben taiat cuburi mici,mararul si oul.

Am luat fiecare bucata de snitel pe care am sarat, piperat si tot pe fiecare am pus in margine cate 2 linguri din carnea tocata si am rulat am prins cu scobitori pentru a nu se desface ruloul. La fel am procedat cu toate cele 5 bucati. Am pus in tava ulei si am uns pe toate partile rulourile am pus si crengutele de cimbru, vinul si am dat la cuptor pana s-au rumenit.

Pofta buna

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Rulada de curcan 196100
retete culinare - Rulada de curcan 196101
retete culinare - Rulada de curcan 196102

COMENTARII (11)

MotanLaOale 1

02.01.2013, 21:32

adry88 1

03.01.2013, 11:28

o bunatate!

mihaelar63 1

10.01.2013, 16:18

Si rulada vreau !!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: