Rulada de curcan cu branza

de meosiris in Curcan, 5 Oct 2010 | 4176 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g piept de curcan
  • 50g branza feta
  • 50g cascaval ras
  • 1 lingura smantana
  • 1/2 ardei gras
  • patrunjel verde
  • sare,
  • piper
  • delikat
  • rozmarin
  • 2 frunze dafin.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de curcan cu branza:

-Am amestecat branza feta cu cascavalul, smantana, ardeiul gras taiat cubulete, patrunjelul tocat marunt, apoi am pus sare si piper.
-Am spalat pipetul de curcan, apoi l-am taiat fileuri subtiri pe care le-am batut ca la snitele.
-Le-am asezat pe o folie de Al, una langa alta, fara sa las un loc liber intre ele. Le-am condimentat cu sare, piper, delikat si rozmarin iar deasupra lor am turnat umplutura de branza uniform.
-Rulam cu ajutorul foliei de Al, apoi legam bine rulada cu ata din papiota.
-Asezam rulada astfel obtinuta in tava unsa cu putin ulei iar pe langa ea, putem pune cartofi taiati cubulete si o rosie felii.
-Mai presaram putin delikat deasupra si rozmarin, asezam frunzele de dafin si bagam la cuptor la foc potrivit pana totul este rumenit frumos.
-Foarte gustoasa!

 

COMENTARII (8)

deea2010 1

09.10.2010, 11:16

meosiris 1

03.01.2011, 09:03

E delicioasa!

elena1988 1

24.02.2011, 09:29

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nucă și pastă de măceșe

Foietaj cu nucă...

ieri la 20:21

Mâncare de ciuperci pleurotus cu praz

Mâncare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55