Rulada de porc cu ciuperci

de Rahela Velicu in Porc, 24 Mar 2016 | 3230 vizualizari

 

Atat de bun si atat de simplu de facut! Singura problema este ca este prea putin. Reteta o gasiti si aici : http://noiinbucatarie.ro/rulada-de-porc-cu-ciuperci/

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de porc
  • 1 borcan de ciuperci feliate
  • 50 g cascaval
  • 100 g vin rosu
  • 2-3 linguri de ulei
  • sare, piper
  • ardei boia dulce
  • cimbru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de porc cu ciuperci:

Carnea se subtiaza usor ca la friptura, sa fie cat mai subtire si apoi se bate bine sa fie cat mai subtire.

Se presara peste carne, un strat de cascaval ras prin razatoarea mica, apoi se pun ciupercile. Se presara alt strat de cascaval ras, piper si sare dupa gust.

Se ruleaza ucor, iar captele se prind cu ajutorul catorva scobitori sa fim siguri ca nu se desface.

Punem rulada in vasul de yena, stropim cu vin si cu ulei, presaram ardei boia, sare si piper dupa gust si dam la cuptor pentru 60-70 de minute.

Dupa primele 25-30 de minute, intorcem rulada sa se rumeneasca pe ambele parti.

 

TIPS-URI

1

Sosul se poate face si de rosii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de porc cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute in sos de rosii, o reteta gustoasa si rapida

de laura_n 7

ieri la 20:19

Snitel pane din piept de pui cu parmeza

de Caty 2

ieri la 14:16

Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar

ieri la 12:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Roşii, dovlecei şi ardei umpluţi