Rulada KREM A LA KREM

de ela in Prajituri, 27 Ian 2014 | 2212 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • BLAT:
  • 6 oua
  • 6 linguri zahar
  • 2 linguri ulei
  • 1 plic praf CREME OLE CIOCOLATA DR OETKER
  • 1 praf de sare
  • CREMA:
  • 150 ml frisca lichida
  • 150 ml lapte
  • 50gr fulgi de ciocolata
  • 1 plic praf CREMA OLE VANILIE DR OETKER
  • 1 PLIC INTARITOR FRISCA
  • GLAZURA:
  • 100 gr ciocolata
  • 50 ml frisca lichida
  • 50 gr unt
  • 2 linguri lichior oua(sau alt fel daca nu aveti)
  • fulgi de ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada KREM A LA KREM:

Batem albusurile cu un blat de sare,apoi adaugam treptat zaharul si mixam bine.Adaugam si galbenusurile,praful de crema si la final uleiul si omogenizam bine.Tapetam o tava mai mare cu hartie de copt(sau ungem cu unt si tapetam cu faina) in care turnam compozitia.Dam la cuptorul preincalzit cam 15minute(facem testul cu scobitoarea).Scoatem si o rulam in foaia de copt cat este inca cald blatul(sau intr-un prosop umed).
Laptele si frisca le amestecam cu praful de crema si intaritorul de frisca si le muixam pana se intareste crema.Adaugam fulgii de ciocolata si amestecam usor.
Derulam cu grija blatul,dam hartia jos si ungem blatul pe toata suprafata cu crema,apoi rulam usor la loc.
Topim ciocolata cu frisca si lichiorul,adaugam untul si lasam sa se omogenizeze bine compozitia.Turnam cu grija glazura peste rulada.Ornam dupa gust.Dam la rece cateva ore

 

RETETA IN IMAGINI

Rulada KREM A LA KREM-0
Rulada KREM A LA KREM-1
Rulada KREM A LA KREM-2
Rulada KREM A LA KREM-3
Rulada KREM A LA KREM-4
Rulada KREM A LA KREM-5
Rulada KREM A LA KREM-6
Rulada KREM A LA KREM-7
Rulada KREM A LA KREM-8
Rulada KREM A LA KREM-9
Rulada KREM A LA KREM-10
Rulada KREM A LA KREM-11
Rulada KREM A LA KREM-12
Rulada KREM A LA KREM-13

COMENTARII (29)

T I M E A

T I M E A 1

27.01.2014, 16:40

faina treaba ai aici

xana

xana 1

27.01.2014, 18:33

Delicioasa!!

diaconta

diaconta 1

30.01.2014, 22:56

am facut si eu asa ceva si stiu ca-i tare buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

11870 puncte

MotanLaOale

10810 puncte

mihaelar63

8800 puncte

mirela0911

8180 puncte

oanapl

7290 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pulpe de pui cu ciuperci
  • 10

    MA

  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!