Rulouri cu branza

de Miha in Dulciuri, 23 Aug 2009 | 2141 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat avem nevoie de:
  • 250 ml lapte
  • 1 ou
  • 50 g zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 lingurita drojdie uscata
  • 100 g unt
  • 550 g faina
  • Pentru umplutura de branza avem nevoie de:
  • 500 g branza
  • 200 ml frisca lichida
  • 200 g zahar
  • 2 oua
  • esenta de rom
Portii: 15
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri cu branza:

Oul il mixam cu un praf de sare,cu zaharul si cu zaharul vanilat.Adaugam laptele caldut,apoi jumatate din cantitatea de faina si drojdia. Amestecam bine si dupa ce s-a omogenizat adaugam si untul moale.


Toata aceasta compozitie am pus-o in cuva masinii de paine,am adaugat si restul de faina si ne-am vazut fiecare de treaba. :)) Masina de framantat si dospit,iar eu...nu mai stiu. :))


Aluatul il intindem intr-o foaie (sau 2-3,depinde de suprafata de lucru) groasa de 1-1,5 cm.Daca vi se pare munca asta prea grea va puteti chema ajutoare...:))


Si ungem cu umplutura de branza.


Rulam foaia pe lungime,apoi cu un cutit bine ascutit,taiem oblic bucati de 3-4 cm,pe care le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Le mai lasam un pic la crescut,le ungem cu galbenus desfacut cu putin lapte si dam la cuptor,la 180 de grade,pana se rumenesc.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Rulouri cu branza 7144
retete culinare - Rulouri cu branza 7145
retete culinare - Rulouri cu branza 7146
retete culinare - Rulouri cu branza 7147
retete culinare - Rulouri cu branza 7148
retete culinare - Rulouri cu branza 7149
retete culinare - Rulouri cu branza 7150
retete culinare - Rulouri cu branza 7151
retete culinare - Rulouri cu branza 7152

COMENTARII (3)

Oana 1

23.08.2009, 23:40

Ce bine arata Branza era dulce sau sarata?

Miha 1

24.08.2009, 00:01

Dulce Oana...dulce,cat mai dulce. Am zis de zahar in ingrediente.

Oana 1

24.08.2009, 01:24

Am inteles, Miha Eu mai fac budinca cu paste la cuptor si pun telemea, dar adaug si zahar peste ea , imi place gustul dulce-sarat , de-asta intrebam ce fel de branzica e, sa-mi dau seama de gust. Aaa, mai imi plac langosi cu branza sarata, dar apoi cu mult zahar pudra deasupra

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

8300 puncte

8010 puncte

7010 puncte

4840 puncte

Ina 7

4370 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Rosii cherry cu usturoi si busuioc
  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!