Rulouri cu ciuperci si cascaval cu sunca presata

de alilianaa in Aperitive / Garnituri, 25 Iun 2014 | 1967 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pachet foi de placinta
  • cca 300 ml ulei ( sau un pachet cu unt)
  • o cutie ciuperci
  • 2 cepe
  • marar verde
  • 2 linguri rase pesmet
  • 8 felii sunca presata
  • 8 felii cascaval
  • un galbenus
  • putin chimen
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri cu ciuperci si cascaval cu sunca presata:

Rulourile le-am facut din cate trei foite de placinta. Am uns bine cu ulei fiecare foaie de placinta si au fost umplute cu: sunca si cascaval, putina verdeata, am rulat ( doua rulouri)

Umplutura cu ciuperci: intr-o tigaie am pus la incis putin ulei, peste care am pus ceapa taiata marunt, ciupercile, sare, piper, 2 linguri rase cu pesmet, verdeata. Am lasat la racit. Compozitia am impartit-o in doua, pentru inca doua rulouri. Am intins compozitia pe foaie bine si am rulat. 

Am uns o tava cu ulei, am pus rulourile, le-am uns cu ou si am presarat chimen. Cand au fost rumenite bine, le-am scos din cuptor. 

 

RETETA IN IMAGINI

Rulouri  cu ciuperci si cascaval cu sunca presata-0
Rulouri  cu ciuperci si cascaval cu sunca presata-1
Rulouri  cu ciuperci si cascaval cu sunca presata-2

COMENTARII (16)

Rocsi

Rocsi 1

25.06.2014, 20:12

Sa imi trimiti cateva bucati ca prea imi plac

mirela0911

mirela0911 1

25.06.2014, 20:59

Delicioase!

Criss

Criss 1

25.06.2014, 21:12

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!