Rulouri cu frisca

de Dea_Dea in Dulciuri, 3 Oct 2014 | 10085 vizualizari

 

Rapide si bune

 

INGREDIENTE

  • 400 gr aluat foietaj
  • 300 ml frisca lichida
  • 1 ou
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri cu frisca:

Aluatul se intinde cu sucitorul , se taie fasii de 2-3 cm . Aluatul se ruleaza pe forme si se pun in tava cu hartie de copt. Se ung cu ou batut. Se coc in cuptorul preincalzit la foc potrivit 25-50 min. Dupa ce s-au copt  se scot de pe forma.
Frisca lichida se  bate si umplem  rulourile.

 

TIPS-URI

1

Se pot umple rulourile si cu crema de vanilie

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Rulouri cu frisca 345213
retete culinare - Rulouri cu frisca 345214
retete culinare - Rulouri cu frisca 345215
retete culinare - Rulouri cu frisca 345216

COMENTARII (27)

witch24 1

19.12.2014, 15:39

ilinca_rox 1

19.12.2014, 15:57

imi plac tare mult

jolygina 1

19.12.2014, 17:56

chiar nu am maifacut demult

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D