Rulouri de curcan pane

de RuxyRux in Curcan, 27 Ian 2017 | 4893 vizualizari

 

...Cu diverse umpluturi, de cascaval, de carnati afumati, de pastrama...deosebit de gustoase!

 

INGREDIENTE

  • 2 cutii de piept de curcan feliat subtire
  • 3 oua
  • 1 cana de pesmet
  • o cana de faina
  • 3 linguri lapte
  • sare dupa gust
  • felii de carnat afumat
  • felii de cascaval
  • felii de pastrama de curcan afumata
  • ulei pentru prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de curcan pane:

Feliile de curcan se spala, se zvanta intr-un prosop de hartie absorbant, se bat cu ciocanul de snitele usor sa nu se rupa, se sareaza usor.

Se pregatesc trei vase, unul cu pesmet, unul cu faina si unul cu ouale batute cu sare si lapte.

Se pune pe fiecare felie de piept, cate o felie de cascaval, sau carnati, sau pastrama si se ruleaza sul, apoi se tavalesc prin faina,  se trec prin ou si la final prin pesmet. Se lasa pe un platou sa se usuce putin pesmetul.

Se fac toate rulourile, si numai dupa aceea se trece la prajit.

Daca vedeti ca iese umplutura, prindeti-le cu o scobitoare, insa aveti mare grija sa nu o uitati in interior.

Se prajesc rulourile pe toate partile, fara graba, astfel incat sa se patrunda complet, apoi se scot pe un servet de hartie.

Foarte gustoase!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de curcan pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

4 pere

100 gr brânză gorgonzola DOP

30 gr miere

Miez de nucă

Câteva fire de... citeste mai mult

Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan umplut