Rulouri de vitel, cu sunca de pui si sparanghel

de Panacris in Vita, 25 Apr 2012 | 1041 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • muschi de vitel 500 g.,
  • sunca de pui 50 g.,
  • sparanghel 500g.,
  • garnitura de ciuperci, vezi reteta aici http://www.bucataras.ro/retete/garnitura-de-ciuperci-32430.html,
  • vin alb demisec 200 ml.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de vitel, cu sunca de pui si sparanghel:

Sparanghelul se curata si se pune la fiert, cca. 20 de minute, in apa clocotita cu un praf de sare si o lingura de zahar. Muschiul de vitel se taie felii subtiri, se subtiaza cu ciocanul de snitzele. Se pune o felie de sunca, o bucata de sparanghel fiert, se ruleaza si se fixeaza cu o scobitoare.

Se incinge tigaia Doubleta, se rumenesc rapid rulourile pe toate partile, se adauga vinul si se lasa la fiert acoperit, etans, cca. 15 minute. Se adauga restul de sparanghel taiat bucatele si garnitura de ciuperci preparata inainte. Se asezoneaza de sare, se acopera si se mai lasa la fiert acoperit cca. 15 minute pana se intrepatrund gusturile.

 

RETETA IN IMAGINI

Rulouri de vitel, cu sunca de pui si sparanghel-0
Rulouri de vitel, cu sunca de pui si sparanghel-1
Rulouri de vitel, cu sunca de pui si sparanghel-2
Rulouri de vitel, cu sunca de pui si sparanghel-3
Rulouri de vitel, cu sunca de pui si sparanghel-4
Rulouri de vitel, cu sunca de pui si sparanghel-5
Rulouri de vitel, cu sunca de pui si sparanghel-6
Rulouri de vitel, cu sunca de pui si sparanghel-7
Rulouri de vitel, cu sunca de pui si sparanghel-8
Rulouri de vitel, cu sunca de pui si sparanghel-9
Rulouri de vitel, cu sunca de pui si sparanghel-10
Rulouri de vitel, cu sunca de pui si sparanghel-11
Rulouri de vitel, cu sunca de pui si sparanghel-12
Rulouri de vitel, cu sunca de pui si sparanghel-13
Rulouri de vitel, cu sunca de pui si sparanghel-14
Rulouri de vitel, cu sunca de pui si sparanghel-15

COMENTARII (12)

Panacris

Panacris 1

25.04.2012, 17:46

Multumesc de aprecieri!

MotanLaOale

MotanLaOale 1

25.04.2012, 18:54

iri_iri

iri_iri 1

25.04.2012, 21:41

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!