Rulouri de vitel, cu sunca de pui si sparanghel

de Panacris in Vita, 25 Apr 2012 | 3052 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • muschi de vitel 500 g.,
  • sunca de pui 50 g.,
  • sparanghel 500g.,
  • garnitura de ciuperci, vezi reteta aici http://www.bucataras.ro/retete/garnitura-de-ciuperci-32430.html,
  • vin alb demisec 200 ml.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de vitel, cu sunca de pui si sparanghel:

Sparanghelul se curata si se pune la fiert, cca. 20 de minute, in apa clocotita cu un praf de sare si o lingura de zahar. Muschiul de vitel se taie felii subtiri, se subtiaza cu ciocanul de snitzele. Se pune o felie de sunca, o bucata de sparanghel fiert, se ruleaza si se fixeaza cu o scobitoare.

Se incinge tigaia Doubleta, se rumenesc rapid rulourile pe toate partile, se adauga vinul si se lasa la fiert acoperit, etans, cca. 15 minute. Se adauga restul de sparanghel taiat bucatele si garnitura de ciuperci preparata inainte. Se asezoneaza de sare, se acopera si se mai lasa la fiert acoperit cca. 15 minute pana se intrepatrund gusturile.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de vitel, cu sunca de pui si sparanghel" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Rulada din muschiulet de vitel cu legume