Sables (Fursecuri frantuzesti cu unt)

de ionela2682 in Dulciuri, 13 Iul 2011 | 5318 vizualizari

 

O reteta usoara cu putine ingrediente!..

 

INGREDIENTE

  • 140 g unt
  • 100 g zahar
  • 1 ou mare
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1/2 plic praf de copt
  • sare
  • 1 albus +2 lg apa pentru uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sables (Fursecuri frantuzesti cu unt):

-untul ,zaharul vanilat si zaharul se mixeaza

-adaugam oul si mixam bine

-adaugam faina in care am adaugat praful de copt

-framantam bine ,dam la rece pentru cel putin 1 ora.

-dupa ce aluatul s-a intarit intindem foaie subtire de 0,5 cm decupam fursecurile le asezam in tava cu hartie de copt cu spatiu intre ele

-ungem cu albusul usor batut cu apa,presaram zahar tos

-coacem 13-15 min sau pana se rumenesc putin.

 

RETETA IN IMAGINI

Sables (Fursecuri frantuzesti cu unt)-0
Sables (Fursecuri frantuzesti cu unt)-1
Sables (Fursecuri frantuzesti cu unt)-2
Sables (Fursecuri frantuzesti cu unt)-3
Sables (Fursecuri frantuzesti cu unt)-4
Sables (Fursecuri frantuzesti cu unt)-5
Sables (Fursecuri frantuzesti cu unt)-6
Sables (Fursecuri frantuzesti cu unt)-7
Sables (Fursecuri frantuzesti cu unt)-8
Sables (Fursecuri frantuzesti cu unt)-9
Sables (Fursecuri frantuzesti cu unt)-10
Sables (Fursecuri frantuzesti cu unt)-11
Sables (Fursecuri frantuzesti cu unt)-12
Sables (Fursecuri frantuzesti cu unt)-13

COMENTARII (16)

mihaelaM

mihaelaM 1

14.07.2011, 18:17

ionela2682

ionela2682 1

15.07.2011, 09:57

Geanyka

Geanyka 1

21.03.2014, 08:44

Cata faina trebuie la aceste fursecuri?

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Placinte cu carne si carnati
  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!