Desert Salam de biscuiţi, reţetă de post

de ralu_ca in Prajituri, 23 Noi 2015 | 56908 vizualizari

 

Salam de biscuiţi, reţetă de post

 

INGREDIENTE

  • 1 kg biscuiti
  • 400 ml apa
  • 300 g margarina post
  • 200 g stafide
  • rahat
  • nuca macinata
  • 200 g zahar
  • 4 linguri cacao
  • nuca cocos
  • esenta rom
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert Salam de biscuiţi, reţetă de post:

Salam de biscuiţi, reţetă de post

Rupe sau zdrobeste biscuitii in bucati mici.

Intr-o oala incalzeste apa, adauga margarina taiata bucati si las-o la foc mic pana se topeste.

Apoi adauga zaharul amestecand pana se topeste, cacaua si laas pana fierbe, apoi opreste focul.

Adauga stafidele, esenta rom, rahatul, nuca si amesteca, apoi lasa sa se racoresca 5 minute.

Peste biscuitii zdrobiti toarna compozitia obtinuta si amesteca cu lingura foarte bine, apoi lasa vreo 10 minute sa se raceasca.

Intinde pe masa o folie plastic sau aluminiu, presara nuca cocos, toarna tompozitia de biscuiti si formeaza ruloul. Da-i forma de salam si pe deasupra presara nuca cocos, impacheteaza si ruleaza strans.

Lasa la frigider cateva ore, pana se intareste.

Se taie rece!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert Salam de biscuiţi, reţetă de post" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu sirop de artar