Salata Caesar cu pui

de Sidy in Salate, 30 Apr 2011 | 3906 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 salata verde cu foi cat mai crudute
  • 1 capatana usturoi
  • 1 ou fiert
  • 4-5 linguri sos Worcestershire
  • 100 g parmezan
  • 2 felii mari de paine
  • 1 piept de pui
  • zeama de la o lamaie
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata Caesar cu pui:

Marinam pieptul de pui in zeama de lamaie, ulei de masline, sare si piper si il lasam cateva ore la rece. Cel mai bine ar fi daca l-ati lasa de seara pina dimineata.
Curatam usturoiul si il strivim cu presa.
Incingem gratarul si pregatim feliile de piept de pui pina se rumenesc frumos pe ambele parti.
Dupa ce este gata il lasam sa se raceasca apoi il taiem julien.
Feliile de paine se taie in triunghiuri mici si se prajesc in cuptor pina se rumenesc putin.
Spalam salata verde, o stergem de apa ramasa cu un servet absorbant, apoi rupem foile cu mana in fasii mici.
Intr-un castron mai mare punem ingredientele in urmatoarea ordine: salata, pieptul de pui, oul taiat si el cubulete si crutoanele.Amestecam apoi adaugam usturoiul, sare, piper, zeama de lamaie ramasa ,2 linguri ulei de masline , sosul Worcestershire si amestecam iar usurel.
Deasupra se presara parmezan si se orneaza cu rosii cherry.
Pofta mare !

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Salata Caesar cu pui 101578
retete culinare - Salata Caesar cu pui 101579
retete culinare - Salata Caesar cu pui 101580
retete culinare - Salata Caesar cu pui 101581
retete culinare - Salata Caesar cu pui 101582
retete culinare - Salata Caesar cu pui 101583

COMENTARII (10)

cristiana_dana 1

02.05.2011, 15:02

divainbucatarie 1

03.05.2011, 16:00

adry88 1

05.05.2011, 18:52

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21