Salata de paste cu feta si ardei

de - Andreea - in Paste, 11 Ian 2020 | 2511 vizualizari

 

Un pranz rapid.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr paste
  • 1/2 ardei gras verde
  • 1/2 ardei gras galben
  • 1 ceapa
  • 20 masline negre fara samburi
  • 10 rosii tip cherry
  • 200 gr feta
  • oregano
  • ulei de masline
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de paste cu feta si ardei:

Punem o oala cu apa la fiert. Cand apa a inceput sa fiarba, punem sare si pastele. Le amestecam din cand in cand pentru a evita ca acestea sa se lipeasca intre ele. 

Cand pastele au fiert, le scurgem de apa si le punem intr-un bol incapator impreuna cu putin ulei de masline si oregano. Lasam sa se racoreasca complet . 

Ardei ii curatam, ii taiem cuburi mici si ii punem in bolul cu paste. 

Ceapa o tocam marunt si o adaugam in bolul cu paste. 

La final punem si maslinele taiate in jumatate, rosiile taiate in doua sau in patru ( depinde de marime), feta si amestecam bine toate ingredientele.

Lasam salata 30 minute apoi servim.

TIPS-URI

1

Daca dorim sa consumam salata mai tarziu, acoperim bolul cu folie alimentara si o tinem la frigider.

2

Salata se poate pastra cel mult 2 zile in frigider.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de paste cu feta si ardei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Paste cu sos de rosii si dovlecel