Salau cu crusta de prosciutto

de mihaelar63 in Salau, 23 Ian 2014 | 1800 vizualizari

 

De cate ori prepar peste ma intreb cum sa fie ,, altfel '' . Acum am deschis frigiderul si am vazut ca im ista la dispozitie prosciutto , mustar , ketch-up.,,Ce sa facem ,ne descurcam cum putem !!!"" ..am oftat . .Reteta simpla si de efect , prosciutto s-a asezat atat frumos peste salau incat parca popriul lui invelis .

 

INGREDIENTE

  • 1.5 kg rondele salau
marinata -4 catei usturoi, 2 linguri ulei masline, 1 lingura mustar, 1 lingurita praf de ghimbir, sare
  • 300 gr prosciutto
  • 3 linguri mustar Heinz
  • Lamai , lime , rosii cherry pt decor
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salau cu crusta de prosciutto:

Pestele spalat se pune in marinata formata de ingredientele date timp de ora.

Asezati pestele cu cate o felie de prosciutto peste fiecare bucata in tava .

Dati tava la cuptor 20 min foc mediu .

Cu ajutorul unei pensule de bucatarie ungeti pe deasupra prosciutto cu ketch-up.

Mai dati 5-10 min la cuptor pana se rumeneste .

Serviti salaul cu crusta alaturi de lamai , lime , rosii si garnitura preferata .

Noi am avut garnitura cartofi copti cu rozmarin .

 

TIPS-URI

1

Folositi ketch-up si mustar Heinz . Nu au conservanti !!!

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Salau cu crusta  de prosciutto 293056
retete culinare - Salau cu crusta  de prosciutto 293057
retete culinare - Salau cu crusta  de prosciutto 293058
retete culinare - Salau cu crusta  de prosciutto 293060
retete culinare - Salau cu crusta  de prosciutto 293061
retete culinare - Salau cu crusta  de prosciutto 293062
retete culinare - Salau cu crusta  de prosciutto 293063
retete culinare - Salau cu crusta  de prosciutto 293064
retete culinare - Salau cu crusta  de prosciutto 293065
retete culinare - Salau cu crusta  de prosciutto 293066

COMENTARII (21)

Rux 1

23.01.2014, 21:21

Ce frumos ai colorat farfuria draga mea! Ti-am mai spus oare ce mult imi place cum gatesti? Cu placere as manca la tine la masa

laura_n 1

23.01.2014, 21:53

si eu ca Buni

Alexandra Burz 1

23.01.2014, 21:53

super bun si aspectuos

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L