Salau pane cu cimbrisor lamaiat

de mihaelar63 in Salau, 14 Iun 2014 | 1432 vizualizari

 

Am folosit salaul pane ca aperitiv . Daca se pune langa el o garnitura poate fi luat si ca masa principala .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg salau
  • 100 gr faina alba
  • sare
  • piper
  • 2 oua
  • 2 linguri lapte
  • 1 lingura cimbrisor lamaiat tocat
  • ulei pentru prajit
  • rosii, castraveti,lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salau pane cu cimbrisor lamaiat:

Salaul se curata , se spala si se feliaza bucati .

Sarati si piparati pestele .

Se sparg doua oua care se bat bine cu lapte , sare si cimbrisor tocat.

Pestele se da prin faina alba . Scuturati bine de surplusul de faina .

Salaul se trece prin oul batut si se prajeste in ulei incins pe ambele parti .Se scoate pe un servetel de hartie care va absorbi surplusul de ulei .

Serviti salaul pane cu cimbrisor alaturi de legume proaspete si lamaie

 

TIPS-URI

1

Daca aveti oua de casa , spargeti separat fiecare ou pentru a le verifica prospetimea .Albusul trebuie sa fie clar si galbenusul sa nu se imprastie , sa aiba o culoare frumoasa si omogena galben-portocalie .

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Salau pane cu cimbrisor lamaiat 326323
retete culinare - Salau pane cu cimbrisor lamaiat 326324
retete culinare - Salau pane cu cimbrisor lamaiat 326325
retete culinare - Salau pane cu cimbrisor lamaiat 326326
retete culinare - Salau pane cu cimbrisor lamaiat 326327
retete culinare - Salau pane cu cimbrisor lamaiat 326328
retete culinare - Salau pane cu cimbrisor lamaiat 326329
retete culinare - Salau pane cu cimbrisor lamaiat 326330

COMENTARII (9)

Xandrinne 1

14.06.2014, 10:20

MOKUSKA 1

14.06.2014, 16:54

laura_n 1

16.06.2014, 16:28

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: